Щерката на Глория се изповяда за бременността

Симона Загорова не очаквала да стане майка

Щерката на Глория се изповяда за бременността | StandartNews.com

Симона Загорова продължава да разкрива тайни около бремеността си. Щерката на Глория разказа за момента, в който разбрала, че ще става майка.

На път за свой концерт Симона се почувствала неразположена, но нямало причина за тревога. На следващия ден двамата с половинката си Дани Милушев заминали за морето. След като пристигнали в хотела, певицата спала непробудно 12 часа, но на сутринта се събудила със силно главоболие. Тогава осъзнала, че и менструацията ѝ закъснява с няколко дни, което я накарало да хукне към най-близката аптека за тест за бременност.

Симона обаче толкова била притеснена, че нямала смелост да погледне резултата. Милушев го взел и заявил, че вижда две черти. Загорова все пак се престрашила и сама погледнала теста.

"Зачудих се дали всичко това наистина се случва, на мен ли се случва, трябва ли изобщо да се случи... Предполагам, че при всички, които не са очаквали подобни новини, реакцията е била такава", откровена е дъщерята на Глория.

Двойката не очаквала подобна изненада. Дани отишъл да поплува в морето и излязъл от водата чак след 40 минути. "Надяваше се, че като излезе от водата нищо от това няма да бъде истина, но уви...", спомня си Симона.

Внучката на Глория, кръстената на нея Галина, вече е на 5 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай