Ще се жени ли Муки на Стояна

Не бих отказала на бившия ми съпруг, казва наследничката на великата Мутафова

Ще се жени ли Муки на Стояна | StandartNews.com

„В момента съм сама – нямам опора. Не бих отказала на бившия ми съпруг, ако поиска да се видим. Не се бяхме чували от 30 години, когато ми звънна, за да ми изкаже съболезнования за Стояна“, разкри Мария Грубешлиева в „Папараци“. Дъщерята на великата актриса на 1 април става на 70, но по обясними причини няма никакви намерения да празнува. „За 70 години разбрах, че не мога да живея без майка ми. Последните й думи бяха „Обичам те“. Изрече ги и се обърна на другата страна. Започнах да я викам „Майко, майко“, но всичко беше напразно“, върна се към най-трагичния момент в живота си Муки.

Тя коментира, че - обратно на клюките, не е продала нищо от семейното наследство. „И посмъртно не бих продала апартамента на Стояна. Имам брат, с когото не общувам, но и той няма деца. Никога не ми е било мъчно за родния ми баща. Нейчо Попов ме отгледа – той е моят истински баща“, припомни Муки, че тя всъщност е дъщеря на Леонид Грубешлиев.

Някогашната актриса все така е убедена, че Стояна я пази от отвъдното. Понякога на сън чува гласа й от съседната стая и едва когато се събуди, осъзнава, че майка й я няма. Наскоро дори усетила, че тя сякаш я гали по ръката, а когато отворила очи, видяла птичка на прозореца.             

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай