Ще отнемат ли короната на новата Мис България?

Разголени снимки и еротични фантазии могат да лишат от короната Радинела Чушева

Ще отнемат ли короната на новата Мис България? | StandartNews.com

Разголени снимки и еротични фантазии могат да лишат от короната Радинела Чушева, бившата адреналинка от "Господари на ефира", която спечели приза Мис България преди броени седмици. Другото което тя спечели е масово неодобрение и сурови критики за чиста проба неестетическите си подобрения.

В един от интернет профилите на Радинела има чисто голи снимки, пише HotArena и припомня, че точно такива кадри струваха короната на Теди Бургазлиева, която стана Мис България през 2002 г. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се прости с короната, след коментар, че повечето момичета си купуват титлите срещу секс.

Мисис България Надя Недялкова се радели с короната, защото отказа да представи България на международен форум за красота, което е едно от задълженията на миските. На косъм от дисквалифициране бе и Мис България 2015 Марина Войкова – също за разголени снимки.

Засега короната на сдобилата се с огромни устни Радинела не е паднала, защото на голите снимки в профила й не се виждат ясно лицата. Факт е обаче, че се виждат голи гърди и задник, пише "България днес".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай