Ще има ли развод във "Фермата"?

Данчо, годеницата му и Даяна най-сетне се изясниха

Ще има ли развод във "Фермата"? | StandartNews.com

Годеницата на общинския съветник от Габрово Йордан Белев пристигна във "Фермата", за да поиска обяснение за публичния флирт на фокусника с актрисата Даяна. Още с влизането в стопанството Камелия Ноева отприщи емоциите си: "Не ви пожелавам да сте на мое място, вечер да сядате пред телевизора и да се чудите какво още ще видите!"

След като двамата останаха насаме, Данчо и Камелия започнаха разточителен и емоционален разговор. 

"Справям се много добре с всичко, градината е изрядна, къщата е изрядна, финансите са изрядни. Дори и с малкото пари, които изкарвам без теб, успявам да покривам всички сметки сама, а и да заделям по нещо. Не си направих ноктите, защото правих лютеница и тиквичките, които много обичаш. Сложих сама бурканите, сама си ги сварих, правих торбички с миш-маш... Имах нужда и аз да изляза от твоята сянка, за да заблестя и аз със собствена светлина. Отслабнала съм с 6 килограма здравословно, за да бъда красива и за себе си, за да вървя до теб наравно", заяви Ноева на Белев.

Въпреки че той й призна, че харесва Даяна, Ноева бе категорична, че тя не възнамерява да отстъпи: "Няма да загърбя с лека ръка нещо, което сме градили толкова много време. Ще се боря за теб до последно. Пука ми дали още вярваш в нас, дали още този пръстен значи нещо за теб. Мога да живея живота си и без теб, но не искам, човече, не искам без теб, разбираш ли... Знаеш, че съм готова да простя много неща. Но знам, че си ме повикал тук, за да се сбогуваш с мен, виждам го в очите ти, усещам го в гласа ти".

Това като че ли беше достатъчно, за да вразуми фокусника, който изведнъж се осъзна и й отвърна: "Отпуснах се прекалено много, защото ми беше хубаво. Нещата, които си виждала до днес, вече няма да ги виждаш. Съжалявам, че се показах слаб, че допуснах всички това, че трябваше толкова много хора да го видят и да разбереш, че съм готов на всичко - никога не съм си и помислял, че ще те оставям. Много те обичам".

Накрая годениците стигнаха до заключението, че наистина са създадени един за друг и нищо не може да ги раздели. Даяна поднесе искрените си извинения на огорчената Камелия, която в крайна сметка напусна "Фермата" спокойна за бъдещето на връзката си с Данчо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай