Понеделник,

Лолита показа пръстен от Гришо. Мирише на годеж/ФОТО/

От: Агенция Стандарт -
928
Лолита показа пръстен от Гришо. Мирише на годеж/ФОТО/
A
A
A

Сгодени ли са вече Гришо и Лолита? Мрежата завря от всевъзможни хипотези, след като фотографът на xnews.bg Тихомир Петков запечата как щерката на руския олигарх Елдар Османов показва на майката на Григор Димитров изящен пръстен на ръката си.

Нежното бижу, красящо дългите й пръсти, е класически годежен пръстен с диамант. Двете дами изгледаха едночасовата тренировка на Гришо на тенис кортовете в Хасково в събота. Още за Св. Валентин Лолита даде да се разбере, че чака именно годежен пръстен от Гришо. Тогава милионерката пусна в мрежата представяне на 5 уникални годежни пръстени на кралски особи. А Григор пък обяви в интервю, че е готов с подарък за Деня на влюбените.

ВИЖ ОЩЕ: Лолита чака годежен пръстен от Гришо

Както стана ясно, Димитров доведе изгората си по случай 30-ия си юбилей. Трябва да се отбележи, че Гришо за първи път докарва своя известна половинка в родния си град. Лолита сподели пред медии, че е останала очарована от Хасково: "Мога да кажа, че е чудесно, дори невероятно място. Важно е за него и се радвам, че сме тук". 

След като изкара няколко дни в България, Димитров вече е в Швейцария, където тази седмица ще участва на АТП 250 турнир на клей в Женева. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com