Сензация в Капките! Каква заповед дадоха на Рачков

Голяма атракция с Веселин Маринов

Сензация в Капките! Каква заповед дадоха на Рачков | StandartNews.com

Единайстият сезон на култовото шоу за имитации „Като две капки вода“ започна с две новости: за първи път се излъчва в неделя и в журито има нов член. Това е обичаният певец Веселин Маринов.

Изпълнителят на „Горчиво вино“ дебютира, като в познатия си стил беше щедър и позитивен към изпълненията на участниците.

Зрителите на над тричасовия лайв станаха свидетели и на изключително любопитен момент. След края на изпълнението на Керана, която се превъплъти в ролята на Лайза Минели, Веско Маринов взе думата и започна да споделя впечатленията си от „уникалното“ й изпълнение.

В този момент Димитър Рачков, напълно в свой стил, се намеси с опит за шега, което подразни барда от Полски Тръмбеш. „Не може ли да ме оставиш да довърша“, опита се да каже Веселин Маринов, но Рачков не спираше да каканиже.

„Млъкни малко, бе!“ – извика неочаквано Маринов и предизвика бурната реакция на всички присъстващи. „Аз съм новобранец тук, ама ти не млъкваш, бе, брат!“, добави певецът. „Искам и ние да можем да кажем нещо. Тая латерна като я отвориш и не можеш да си затвориш устата“.

Рачков видимо се сепна от неочакваната реакция на члена на журито и опита да излезе от положение чрез хумор, като каза: „Аууу. И тоя бил голяма гад, бе!“

След това певецът отново тръгна да изказва мнението си за изпълнението на Керана, но бургаският водещ пак го прекъсна, като седна на пианото на сцената с думите: „Ще изсвиря нещо на Бетовен“. Което отново породи реакция във Веселин Маринов, който каза: „Мръснико!“

„Прекаляваш“, не криеше раздразнението си Веселин Маринов. „Имаш отвратителна уста“, отсече той и захвърли демонстративно писалката си.

И макар всички в залата да се заливаха от смях, беше ясно, че певецът е видимо подразнен от бърборенето на Рачков. Някои зрители със задоволство коментираха във фейсбук, че най-сетне се е намерил някой, който да постави Димитър Рачков на мястото му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай