Сензационна връзка на Мишо Билалов! С кого

Много съвпадения с играча на Левски Билал Бари

Сензационна връзка на Мишо Билалов! С кого | StandartNews.com

Прави ли ви впечатление, че малкото име на футболист на Левски е същото като фамилията на популярен водещ. Става въпрос за Билал Бари и Михаил Билалов.Това си е направо въпрос за няколко хиляди лева…

Само че отговорът не е един, а няколко. Връзката между двамата не се крие единствено в малкото име на футболиста и фамилията на водещия на „Стани богат“. Има и други неща, които ги свързват.

Всъщност, знаете ли какво означа думата „билал“. Проверка на БЛИЦ показва, че тя е от арабски произход и в превод на български има двойно значение -  „вода, свежест“.

Билал е футболист на Левски, Билалов е фен на Левски.Билал е роден във френския град Ланс и е от марокански произход.Билалов е живял немалко време във Франция, знае перфектно френски, влюбен е в страната – в нейната култура и история.

Известният български актьор е завършил ландшафтен дизайн във Версай.  Дъщерите му в момента живеят във френската столица Париж. Те са от неговия брак с японка.

И още една любопитна подробност, свързваща Билал и Билалов.Билал е бивш футболист на Монтана. Оттам Левски го купи.Билалов е живял в Монтана.

Той е роден в Русе, отраснал е в Бургас, но част от живота му преминава и в бившия Михайловград.И накрая още нещо интересно. И двамата са родени на 19-то число. Билал е на 19 януари 1998 година, а Билалов - на 19 май 1965 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай