Вторник,

Съдбовни решения за две зодии, трета се къпе в пари

От: СТАНДАРТ -
17925
Съдбовни решения за две зодии, трета се къпе в пари
A
A
A

Интересен ден очаква зодиите днес. За две от тях решенията ще са съдбовни. Трета ще е особено щастлива, защото ще се къпе в море от пари.

Какво вещаят звездите – вижте дневния си хороскоп, представен от „Марица”

ОВЕН - Денят няма е лош, макар и напрегнат. Опитайте се да не се тревожите за малки неща и да не приемате дребните недоразумения присърце. Сутринта не всичко ще върви по план, но като цяло ситуацията ще се развива към по-добро. Приятели ще ви дават съвети, в които си струва да се вслушате.

ТЕЛЕЦ - Добър ден за важни неща. Можете да разрешите някои сериозни проблеми, да подкрепите хората в трудни ситуации и да възстановите развалени отношения. Благодарение на вашите усилия, нещата се променят към по-добро. Запознанствата ще са лесни. Внимавайте с парите.

БЛИЗНАЦИ - Благоприятен ден, идеален за правене на полезни неща. Трябва да решавате не само свои, но и чужди проблеми, но не се оплаквате. Опитвате се да не отказвате на никого помощ и подкрепа. Стари познати ще напомнят за себе си. Вероятни са необичайни познанства, които могат да преминат в романтична връзка.

РАК - Не бързайте. Денят е достатъчно благоприятен, но вашите прибързани решения и необмислени действия могат да създадат трудности за вас и хората около вас. Струва си да се вслушате в съветите на тези, които ви познават добре. Ще имате повече притеснения, отколкото сте очаквали.

ЛЪВ - Добър ден за започване на нов бизнес. Креативността ще ви помогне за добрите идеи. Ще измисляте начини как да се справите по-бързо и лесно. Днес сте по-емоционални от обикновено. Приемате малките инциденти присърце и реагирате остро дори на невинни забележки.

ДЕВА - Благоприятен ден за общуване. Някои от вас ще получат предложения, които ще им помогнат да постигнат отдавна поставени цели. Бързо ще се справяте със задълженията си и лесно ще решавате ежедневните проблеми. Денят е подходящ за пазаруване на по-големи неща. 

ВЕЗНИ - Слушайте интуицията си днес. Следвайки я, може да разрешите някои дългогодишни проблеми и да промените към по-добри отношения с хора, които са ви скъпи. Денят е подходящ за общуване, както и обсъждане на важни въпроси. Разбирате околните и често действията им няма да ви изненадват.

СКОРПИОН - Звездите ще ви подкрепят, за да можете да се справите с нещо трудно и важно без много колебание. Първите успехи по нов път ще постигнете бързо. Ще бъде лесно да намерите помощници, ако са ви необходими. Много хора харесват идеите ви. Денят е добър за приемане на гости.

СТРЕЛЕЦ - Имате късмет в много отношения. Интуицията ви казва с какво да се заемете сега и какво е по-добре да отложите за по-късно. Ще успеете да свършите отлична работа и това ще ви донесе голямо удовлетворение. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

КОЗИРОГ - Вдъхновяващ ден. Той носи добри новини, интересни идеи и примамливи предложения. Много от вас ще имат шанс да правят точно това, от което се интересуват. Наблизо ще има хора, които са готови да отговорят на всичките ви въпроси и да ви помогнат да направите първите стъпки.

ВОДОЛЕЙ - Добър ден за обмисляне на някои важни въпроси, особено в дългосрочен план. Не са изключени някои неочаквани събития, от които ще извлечете голяма полза. Денят е подходящ за пътуване. Смяната на обстановката е вдъхновяваща, а новите места ще ви дадат много положителни емоции.

РИБИ - Денят определено не е подходящ за бързо да разрешаване всички сериозни проблеми наведнъж. Ако не може да си позволите дори кратка пауза, помислете за някой, който би могъл да ви помогне, като поемете част от задачите ви. Парични постъпления, определено, ще подобрят настроението ви.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com