Сашо Кадиев проговори за новата си. Изуми всички

Призна, че има две половинки

Сашо Кадиев проговори за новата си. Изуми всички | StandartNews.com

Сашо Кадиев проговори за новата дама на сърцето си - Ивелина Чоева. И изуми всички с признанието си, че има две половинки.

Сашо и Дани Петканов бяха гости на Диана Любенова по повод финала на „България търси талант” вечерта в неделя. Актрисата и тв водеща попита двамата водещи на шоуто дали половинките им ще са до тях на финала на талантите. "Аз имам две половинки и едно дете", заяви Сашо Кадиев.

"Дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те сага подготвят и не знам дали ще успеят да дойдат. Майка й Танчето има много работа покрай подготовката на караваните, които вече станаха две", каза Кадиев. Танчето е майка на дъщеря му. В светските среди се говори, че Катето Евро безкрайно я обича и цени.

В същото време Сашо Кадиев похвали и новата си любов Ивелина, която участва в клипа към хита на Сашо и братя Аргирови „Вирусът любов”.

"Искам да поздравя Ивелина Чоева, която сигурно гледа в момента. Тя е и моя половинка в някакъв смисъл", заяви Сашо, с което предизвика широката усмивка на Диана Любенова. "Това е любовта", заключи тв водещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай