Съдът изслушва свидетели по делото "Октопод"

Съдът изслушва свидетели по делото "Октопод"   | StandartNews.com

София. Продължава заседанието по делото "Октопод", с подсъдими Алексей Петров, Антон Петров и др. До този момент бяха разпитани четирима свидетели, имащи различна връзка със събитията, по които се движи съдебното производство.

Стоян Николов, който е бил управител на фирма, загубила значителни средства, заяви пред съда, че познава Петров единствено като участник в сделката за автомобил, който му е продаден в края на 90-те години.

Разминаване откри Съдът в показанията на Мария Мусурлиева, която пред следствието е твърдяла, че е била помолена от Алексей Петров да осъществи като адвокат имотна сделка, а днес заяви, че не си спомня нито за такава сделка, нито да познава Петров.

Не съвсем изяснени останаха и показанията на свидетеля Петър Петров. Според него, няколко години след като си е продал автомобила си на човек от град Левски, двама души го привикали в сградата на НСО в София и са му поискали да прехвърли автомобила на друго лице, за което знаел, че е от шефовете на застрахователна компания „Левски Спартак”.

Защитата поиска и разпита на нови двама свидетели, сред тях и братът на Алексей Петров. Те, според адвокатите, имат важна роля за изясняване на фактите по делото, предаде БНР. Заседанието на съда продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай