Ровят в паметта на Стефан Данаилов. Коя жена побесня

Заради десетките изповеди за романси

Ровят в паметта на Стефан Данаилов. Коя жена побесня | StandartNews.com

80-годишнината от рождението на Стефан Данаилов, която отбелязахме в началото на декември, провокира редица родни популярни личности да споделят публично какви отношения са имали с големия актьор. Разказаното от тях, свързано с любовните афери обаче, подразниха сериозно Ирен Кривошиева, която е единствената жена, родила наследник на покойния актьор, пише Шоу Блиц.

След като джаз певицата Камелия Тодорова също сподели, че е изживяла страстен роман с Данаилов, но връзката им нямала бъдеще, актрисата изригна с коментар: "Бог да го прости! Оказва се, че всички жени са имали романс със Стефан Данаилов, само с мен не е имал. С мен, горката, само детенце, без романс. Затова си и мълча".

Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева се залюбват през далечната 1986 г., на снимачната площадка на филма "Поема", в който си партнират. Авантюрата им била кратка, но без да предполагат, ги оставила свързани завинаги, след като на бял свят се появил техният общ син. Първоначално Ламбо смятал, че Ирен е направила аборт, но впоследствие станало ясно, че тя е решила да запази детето.

Той признал сина си, но пазел в тайна от обичаната си съпруга Мери появата на извънбрачното дете.

Слуховете обаче така или иначе стигнали до нея и дошъл момент, в който истината станала достояние не само на жена му, но и на цяла България. Ламбо обаче винаги е бил баща за пример и е поемал отговорност към единствения си биологичен наследник.

В последните му години на този свят двамата успяха да си простят всичко, да се помирят и дори да се сближат много. На Влади актьорът завеща и почти цялото си наследство.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай