Разрушават имението на Майкъл Джексън?

След нови скандални разкрития за наклонностите на звездата, купувачи вече няма

Разрушават имението на Майкъл Джексън? | StandartNews.com

Станалото печално известно имение на Майкъл Джексън може да бъде разрушено след последните обвинения в злоупотреба с деца, прогнозират известни американски брокери пред британския в. "Сън".

Агенцията собственик на имота се бори да продаде разположеното в Калифорния на площ от 2700 акра Ранчо „Невърленд“, след като намали цената от 100 млн. долара през 2015 г. до 31 млн. долара днес.

Имотът се появи отново на пазара след появата на документалния филм „Да напуснеш Невърленд“, който подробно описва поредица от срамни случаи, разказани от жертви на педофилските наклонности на покойната звезда, която почина през 2009 г.

Един от съоснователите на брокерската къща „Property Solvers“, заяви пред Дейли Стар Онлайн, че собствениците вероятно ще решат да намалят загубите си и да унищожат имението.

"Подозирам, че повечето от него ще бъде разрушено, защото се съмнявам, че много от купувачите на имоти ще искат да запазят наследството на Майкъл Джексън след този шокиращ документален филм. Може да има и такива, които биха реновирали „Невърленд“ по някакъв начин, но според мен това би било обречено на провал“, обясни той.

Той добави, че дори ако бъде продаден, имотът "без съмнение е на загуба", защото "тъмният облак около Майкъл Джексън ще окаже влияние на продажната цена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай