Разменени в болница се срещнаха след 80 г.

Съдбата е била благосклонна само към единия

Разменени в болница се срещнаха след 80 г. | StandartNews.com

 

Двама беловласи мъже наскоро разбрали, че са разменени погрешка в болницата, в която са родени преди близо 80 години.Те открили, че не живеят при собствените си родители, разказва „Дейли мейл”. Двамата - Джон Кар и Джаки Спенсър, родени 1942 година, сега съдят лечебното заведение, окраднало живота им и семейството им.

Историята им започва от момента, когато Спенсър решил да открие човека, когото той смятал за биологичен баща. Мъжът прекарал десетилетия в издирването. Майка му била изоставена веднага след раждането. Единственото, с което тя разполагала, била стара снимка и кратки биографични данни.

Години по-късно Спенсър открива роднини на мъжа и за да докаже, че им е роднина, решава да си направи ДНК тест. Оказва се обаче, че няма никакви генетични съвпадения с никого от тях. Изумен, мъжът започнал проверка и дали има съвпадение с останалите си роднини. Шокът му бил огромен – оказало се, че сред близките му нямало нито един кръвен роднина.

Тогава мъжът се усъмнил за размяна още в болницата и започнал да издирва всички, които са родени заедно с него. Така стигнал до семейството на Джон Кар, които се съгласяват да се подложат на ДНК тест. Така било доказана роднинската му връзка със семейството, с което Джаки е израснал.

Така парчетата от пъзела постепенно се подреждат – оказало се, че мъжете са разменени в болницата при раждането и цял живот са живели с чужди семейства.

Оказва се, че единият е случил с небиологичните си родители, а другият - не. Съдбата ги разделя още от болницата, когато едно от семействата веднага напуска града и се мести в другия край на страната. Затова и двамата се срещат за първи път едва на 77 годишна възраст.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай