Разкритие! Кой ще вземе сърцето на Ергена

Последните две участнички

Разкритие! Кой ще вземе сърцето на Ергена | StandartNews.com

Най-романтичното риалити на българския ефир "Ергенът" стартира скоро, но вече няколко от подгласничките за сърцето на Алек останаха без роза и напуснаха предаването. Въпросите за това коя ще бъде избраницата на бизнесмена Александър Младенов не спират.

В различни медии се публикуват различни новини и се спекулира с имената на няколко от жените. След скандалите и напрежението между дамите още в първите епизоди на тазгодишния сезон не е изключено Алек да си тръгне от предаването като ерген без дама до себе си.

Кои дами ще останат на финала? Спекулациите коя дама е спечелила сърцето на Алек са много и най-различни. Припомняме, че "Мис Варна" за 2006 г. Магдалена Томова успя да се хареса на Алек от пръв поглед и тя получи специалната розова роза.

Кои дами ще останат на финала?

Спекулациите коя дама е спечелила сърцето на Алек са много и най-различни. Припомняме, че "Мис Варна" за 2006 г. Магдалена Томова успя да се хареса на Алек от пръв поглед и тя получи специалната розова роза.

Различни медии определят, че една от най-големите ѝ конкурентки е Надежда Вишева, която се отличи с интелект и талант в различни области.

Личи си, че и двете дами са в добра форма. Двете жени са на еднаква възраст и са по-големи от Алек. Общите им качества и различията определено може да ги превърнат в най-големите конкурентки за сърцето на Алек. Дали последният му избор ще е именно между тях, предстои да разберем.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай