Четвъртък,

Разкритие! Съдбовните думи на Ванга към Лили Иванова

От: Редактор -
41773
Разкритие! Съдбовните думи на Ванга към Лили Иванова
A
A
A

Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в разгара си и пали страстите в интернет пространството. Въпреки че концертите на звездата за пореден път се радват на огромен интерес от страна на публиката, феновете й са категорични, че Вечната Амбър е загубила формата, в която са свикнали да я виждат. Сред мунозина от тях дори се прокрадват съмнения, че Лили е започнала да губи паметта си.

Повод да се появят подобни коментари в социалните мрежи е фактът, че по време на концертите от националната й обиколка неведнъж се случвало примата да забрави имената на музикантите от бенда си. Това довеждало до конфузни ситуации, сценични паузи и гафове, които музикалната звезда не можела да замаскира и отиграе, колкото и да се опитвала. Понякога дори се налагало да пита от микрофона музикантите от бенда „Ти как се казваше?“, за да ги представи на събралите се в залата почитатели, пише „Ретро“.

Лили обаче и трудно чувала заради слушалките, които носи по време на концертите си. Стигало се  до там асистентът й да излиза на сцената и да прошушне имената в ухото й.

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис, но примата в никакъв случай  нямала подобни намерения. От време оно се знае, че при едно от посещенията й при Ванга пророчицата е казала на естрадната легенда, че ще пее, докато е жива.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com