Разкриха ги! Това ли е победителката в "Ергенът"

Гаф на предаването издаде фаворитката

Разкриха ги! Това ли е победителката в "Ергенът" | StandartNews.com

Магдалена Томова печели третия сезон на „Ергенът“. Това става ясно след гаф на предаването, където неволно разкриват победителката, става ясно от проучване на „Господари на ефира“, пише „Флагман”.

Маги, която през последните епизоди е много близка с Алек и дори се стигна до целувка, е разкрита по татуировка на ръката. Още в първия епизод победителката в булчинска рокля е показана, но без да й се вижда лицето.

На екран ясно си личи татуировката й която по други кадри е разчетена, че е притежание на русокосата дама, която е обвинявана от останалите участнички, че е прекалено възрастна за Алек.

„Никога не е късно да ти се случи нещо за първи път, без значение на колко си години. Любовта не признава възраст“, заяви емоционално Маги, за която отдавна се твърди, че е фаворитка за победата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Лора
преди 1 месец

Предпочитам да вярвам, че е Маги, отколкото Надежда, която е добре позната златотърсачка. Информацията ми е, че от последната и работа като HR я махнаха, тъй като спеше с тийм лидера, които имаше доостаааа пари! Тя с Иринчето си ги търсят богати, да се возят в БМВ-та, последен модел, евтини ……Така, че Надежда и да се прави на мила е евтина златотърсачка, която само чака като удавник, да се хване за някой наивник!

Откажи