Разкош! Колко плати Лена за бебето

Готова е първата професионална фотосесия на новородената си дъщеря

Разкош! Колко плати Лена за бебето | StandartNews.com

Лена Бориславова и Мирослав Иванов вече са спретнали първата професионална фотосесия на новородената си дъщеря Деа. Те са използвали услугите на една от най-известните фотографки в столицата, която е снимала и децата на други знаменитости, като Радина Кърджилова, Деян Донков и Луиза Григорова.

Първородната наследничка на бившата говорителка на Кирил Петков и депутата от ПП се роди на 19 септември в частна столична болница. Още преди да навърши 40 дни, Бориславова и любимият й започнаха да извеждат бебето на разходки из столицата. В момента младата майка била в трепетна подготовка на първото тържество в чест на бебе Деа, а именно нейната погача.

Ритуалът представлява орисване на бебето от най-близките до майката жени, който се прави точно на 40-ия ден от появата му на бял свят. В последните години е изключително актуално сред майките да организират пищни партита за орисването на децата си с балони, тематични украси, торти и поръчкови сладки. Традицията повелява на тържеството да се хапват само десерти, за да бъде животът на детето изпълнен само със сладки моменти.

Макар да е в майчинство, Лена Бориславова далеч не е ангажирана само с грижите около детето си, за които й помага цялата рода. Тя активно се занимава с вътрешнопартийните дела на ПП.

Съвсем вероятно е юристката да не изкара целия период на майчинството, което й се полага, у дома, а да се върне още след няколко месеца на работа. Откакто е родила, тя прибира по близо 3 хиляди лева издръжка от държавата заради високите заплати, които получаваше в последните две години преди да стане майка, пише "Ретро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай