Разделят ли се "СкандаУ"

Тото и Лъчо опровергаха слуховете

Разделят ли се "СкандаУ" | StandartNews.com

Наскоро се завъртяха слухове, че популярният дует "СкандаУ" се е разпаднал, тъй като Тото и Лъчо отдавна не са пускали съвместна музика. В началото на март Лъчо всъщност засегна темата. На гости на Цитиридис той си направи шега със семейство Петканови и каза: "Скарахме сме с Тото. Той си взе апартамент на негово име. Каза, че изкарва повече пари от мене". Сега обаче дуетът се събра и сложи край на спекулациите.

В един от каналите в YouTube на "СкандаУ" Тото и Лъчо публикуваха ново видео - за първи път от няколко месеца. В клипа, озаглавен "Разделихме ли се?", рапърите първо го играят, сякаш наистина са се разпаднали, но после признават, че няма такова нещо.

"Виждаме какво ни пишете и решихме, че не е коректно да ви показваме само хубавите моменти от нашето партньорство. Затова е време да ви споделим какво общо решение сме взели за нас и нашия екип. С годините сме имали какви ли не изживявания, но пътищата ни се разделиха и всеки има нужда да тръгне по своя път без да носи тежестта на въпроса на феновете: "Какво става с група СкандаУ". Крайно време е да го обявим пред всички и да нямаме повече тези скрупули", заявиха в началото адски сериозно Тото и Лъчо, след което обърнаха тона: "Много сте тъпи! Балъчета... Ние сме група "СкандаУ", боговете..."

Феновете им обаче не останаха очаровани от изцепката и в последствие дуетът дори изключи възможността за писане на коментари под клипа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай