Провален министър се сгодява? Кой е мъжът

Какво показва дрескода на Ангелкова

Провален министър се сгодява? Кой е мъжът | StandartNews.com

Изненадваща новина от известно политическо лице у нас.

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова намекна, че отново е на крилете на любовта.

Дрескодът също е тематичен и е решен в червено, а марковата кадифена рокля ексминистърката впечатлява с шармантно деколте и описва изцяло фигурата, за която тя полага значими усилия.

Ангелкова сияе с нов шоколадов нюанс на косата и широка 24-каратова усмивка, но най-важният детайл на снимката е огромният пръстен със скъпоценен камък, който блести на ръката. Бижуто отскоро е неразделна част от ежедневието на бившата депутатка от ГЕРБ и досущ прилича на символ за годеж.

Припомняме, че преди две години Николина се разведе официално с бившия си съпруг Христо Ангелков. След раздялата двамата се разбрали да не оповестяват семейните си проблеми публично. Бившата министърка на туризма решила да запази фамилията на бизнесмена и двамата съхранили добрите си отношения в името на тяхната, обща дъщеричка Далия.

Преди броени седмици дори се събрали заедно в елитен столичен ресторант, за да отпразнуват рождения й ден.

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години брачен стаж. Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в "Харвард бизнес скул“.

От края на 2023 г. Николина е и директор в една от фирмите на бизнесмена Валентин Златев, която се занимава с туризъм. 44-годишната бивша министърка не спира да полага грижи за външния си вид и всички от тясното й обкръжение са на мнение, че цъфти не само заради процедурите, но и заради новия мъж до себе си.

Засега обаче тя пазела връзката си в абсолютна тайна, пише Ретро.

Ангелкова отнасяше много критики за работата си като министър на туризма в кабинета на Бойко Борисов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай