Пророчество на Нострадамус за Елизабет изправи косите в Бъкингам

Какъв скандал ще разтърси Кралското семейство

Пророчество на Нострадамус за Елизабет изправи косите в Бъкингам | StandartNews.com

Нострадамус предсказва успешно убийството на Джон Ф. Кенеди, разрушаването на кулите-близнация в Ню Йорк, Световните войни, Наполеоновите войни и дори смъртта на Елизабет II. Но едно негово пророчество за покойния монарх изправи косите на членовете на кралското семейство.

ВИЖ ОЩЕ: Кейт Мидълтън шокира с признание. Истината за кралския двор

Наследството на покойната кралица на Великобритания е грубо 500 милиона долара. Именно в тази посока е досега не чак толкова известното предсказание на Нострадамус, според когото скандал ще разтърси Кралското семейство, тъй като ще бъдат открити анонимни писма. Тези анонимни писма ще са от любовник на кралица Елизабет II. Заедно с тях ще бъдат открити и дарове, но и от тях няма да се разбере кой е въпросният мъж.

Ако това пророчество на Нострадамус се сбъдне, то е силно вероятно да се появи човек - роднина на любовника, който би могъл да има някакви претенции към наследството на покойната кралица, пише Marca, предава actualno.com.

Засега темата не се смята за особено важна нито от кралското семейство, нито от жителите на Великобритания. Интересът към предсказанията на Нострадамус обаче винаги е голям, затова и въпросът дали това ще е поредното му точно пророчество ще бъде актуален дълго време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай