Принц Хари сваля Ема Уотсън

Принц Хари сваля Ема Уотсън | StandartNews.com

Името Хари явно е съдбовно за британската актриса Ема Уотсън. След като звездата й игря с ролята на Хърмаяни в поредицата филми за Хари Потър, сега друг Хари я въвлича в светлината на прожекторите. Той не е магьосник, но пък е принц. Става дума за по-малкия брат на британския престолонаследник Уилям. 

Според австралийски и британски медии, принц Хари е безнадеждно влюбен в красивата и умна Ема. След като тя се раздели с досегашния си любим ръгбиста Матю Джани, благородникът помолил техни общи приятели да му уредят среща с актрисата. За да не я стресне обаче, първите им излизания били в по-голяма компания. 

Дали връзката им ще се развие предстои да се разбере, но приятелите на Хари споделят пред таблоидите, че той си е загубил ума по Ема и причината за това не е само красотата й. Известният като плейбой принц прави всичко възможно да се покаже в най-добра светлина като достоен компаньон за Ема Уотсън.

Освен актриса и отлична студентка, Ема е и активист за човешки права и посланик на различни каузи. По повод благотворителните инициативи тя вече се е срещала с по-големия брат на Хари - Уилям, и с баща им принц Чарлс. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай