Принц Хари се оплака от смъртта на баба си, какво му се случило

Най-малкият син на Чарлз III обвинява и ковид пандемията за провала си

Принц Хари се оплака от смъртта на баба си, какво му се случило | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл смятат, че външните обстоятелства са виновни за неуспехите им след преместването им в САЩ, съобщи "Дейли стар", цитиран от БГНЕС.

Вътрешен източник на изданието в Лос Анджелис каза, че най-малкият син на Чарлз III обвинява ковид пандемията за провала на повечето от своите медийни проекти. Освен това се твърди, че смъртта на бабата на принца, Елизабет II, е повлияла на спада на тяхната популярност. „Те смятат, че просто не са извадили късмет“, каза източникът.

Експертът по връзки с обществеността Едуард Корам-Джеймс каза пред "Дейли стар", че интересът към принц Хари и Меган Маркъл се основава единствено на скандали и никой няма нужда от тяхното „по-креативно съдържание“. „Проблемът е, че повечето хора ги гледат на тях като на воайорство, точно както гледат „Биг Брадър" със знаменитости“, каза Корам-Джеймс и добави, че херцогът и херцогинята на Съсекс вече са изчерпали пълния си потенциал по отношение на скандалите.

След като скъсаха отношенията си със стрийминг услугата Спотифай, херцогът и херцогинята на Съсекс останаха само с договора с Нетфликс, за който пуснаха хитовата документална поредица „Хари и Меган“ в края на 2022 г. Съпрузите обаче нямаха други успехи в областта на производството на видео съдържание и пускането на планирания анимационен сериал „Меган Маркъл Пърл“ беше отменено. Отделен успех на принц Хари беше скандалната книга с мемоари „Резервен“, която разкрива подробности за отношенията му с роднините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай