Събота,

Прибраха парите на Ники Кънчев! Къде отиват

От: Редактор -
25742
Прибраха парите на Ники Кънчев! Къде отиват
A
A
A

Предаванията за знания по водещите телевизии предизвикват изключителен зрителски интерес в последните години. Именно в този сегмент тече една от най-сериозните конкуренции между медиите у нас.

bTV и „Нова“ излъчват в 18 ч. „Стани богат“ и „Голямото преследване“, а в БНТ от 19:00 върви „Последният печели“. Водещите на трите предавания за знания са доста популярни – Михаил Билалов, Ники Кънчев и Орлин Горанов.

В сряда вечер страхотно представяне направи едно от познатите лица от последните месеци. Става дума за Симеон Димитров, който преди Нова година натрупа серия от 17 поредни V обеди в „Последният печели“. Днес той се появи в „Голямото преследване“, чийто втори сезон стартира на 6 февруари.

IT специалистът „ошушка“ Ники Кънчев с петцифрена сума. Той и още един участник – Генади Иванов, си тръгнаха с общо 21 500 лева, които си поделиха, взимайки по 10 750. Това е сума, която е печелена изключително рядко в това шоу от началото му досега.

Генади се представи много силно като разкри, че се надява с парите да заведе детето си на екзотична почивка до Сейшелите, пише vihrogon.bg.

Симеон пък за пореден път демонстрира солидните си знания – първо при въпросите на Ники Кънчев, а след това и срещу преследвача Дама Пика.

Димитров, който в предаването тази вечер разкри, че отскоро има жена до себе си, бе в основата на двойния успех във финалната фаза срещу преследвача и така спомогна двамата с Евгени да вземат над 20 000 лева.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com