Препарираха Ники Кънчев в Стани богат! Невиждана реакция

Заради изумителен отговор на участник

Препарираха Ники Кънчев в Стани богат! Невиждана реакция | StandartNews.com

Водещият Ники Кънчев бе буквално вцепенен от играта на участник в шоуто. 

Изключително добра игра в "Стани богат" направи Стоян Стоянов. За него водещият Ники Кънчев каза, че се е занимавал с много различни дейности, а днес обработва 200 декара винени лозя.

Той мина без проблеми през първите пет въпроса, но на шестия му се наложи да използва първия си жокер. Питането бе "Какво се спуска при настъпването на всяка нова година на площад Таймс Скуеър в Ню Йорк?" - Дядо Коледа с парашут, Светещо кълбо, Надуваема елха или Балон с гирлянди. Участникът призна,че е ходил на много места по света, но точно в Ню Йорк - не, и този факт му е убягнал. Затова повика жокера си от публиката Нейко, който призна, че гадае и му се струва най-логично светещото кълбо. Стоянов го послуша и продължи напред в играта.

"За кого се омъжва принцеса Лея Органа в поредицата "Междузвездни войни"? - Люк Скайуокър, Дарт Вейдър, Хан Соло или Йода, бе следващият въпрос. Мъжът разказа кой от отговорите какъв е спрямо Леа във филма и правилно маркира Хан Соло.

След това той заключи 2000 лева като втора сигурна сума, а за нея препятствието бе следното: "В коя южномериканска държава се намира платото Наска, известно със своите загадъчни знаци?" - Бразилия, Перу, Еквадор или Чили. Оказа се, че Стоян е ходил там и е останал впечатлен от красотата на мястото - Перу.

За 5000 лева бе попитан: "С какъв апарат е изпратено първото официално съобщение, което гласи: "Ето какво създаде Бог"?" - Телефон, Радиопарат, Морзов телеграф или Пейджър. Мъжът правилно избра морзовият телеграф.

11-ото питане бе "Кой български спортист печели златен олимпийски медал в състезание, провело се в антична сграда от IV в.?" - Димитър Добрев, Христо Марков, Петър Лесов или Йордан Митков. Участникът започна да споделя какво знае: "Добрев е олимпийски шампион от 1960 г в Рим. Христо Марков олимпийски шампион от Мюнхен 1972 Петър Лесов е боксьор от олимпиадата в Москва, ако не се лъжа. Йордан Митков е вдигане на тежести, мисля 1976 или 1980. По-вероятно е античната сграда да е в Рим, затова ще заложа на Добрев", каза той.

Тук водещият Ники Кънчев се впечатли от разсъжденията му и след като обяви, че това е верният отговор стана на крака и се пресегна, за да стисне ръката на човека срещу себе си.

Така се стигна до въпрос за 20 000 лева: "Пълното химично име на кой протеин се състои от 189 819 букви?" - Колаген, Титин, Кератин или Миозин. Стоянов сподели, че нищо не знае по темата и се отказа, тръгвайки си с 10 000 лева. Извън играта посочи Титин, тъй като не го бил чувал, и това се оказа верен отговор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи