Прекрасен ден за 3 зодии, 2 живеят на max

Ето какво показват звездите

Прекрасен ден за 3 зодии, 2 живеят на max | StandartNews.com

ОВЕН

Днес се опитайте да си починете от цялата суета, която ви заобикаляше през седмицата. Не планирайте дори срещи с приятели.

Телец

Днес ще може да заразите околните с доброто си настроение. Постарайте се да оставите приятни моменти и на вас самите. 

Близнаци

Днес настоявайте за това, което ви се полага, дори ако сте скромни и притеснителни. Точно сега нямате право да сте такива.

Рак

Днес ви очаква един горещ ден, независимо от температурата навън. Ще ви е трудно да си поемете дъх от събитията, които ще се променят със скоростта на светлината.

Лъв

Този ден може да бъде критичен за вас, затова бъдете внимателни. Не предприемайте никакви рискове. Пазете се от измами, свързани с пари.

Дева

Събитията от този ден няма да се съобразяват с вашето темпо и желания. Всъщност в живота често се случва така. Вие нямате вина за това.

Везни

Днес е добре да си дадете сметка какво точно искате. Преди да ви стане ясно, не предявявайте претенции към когото и да било.

Скорпион

Днес може да обърнете повече внимание на външната си красота. Това ще повдигне самочувствието ви и ще ви даде кураж.

Стрелец

Очаква ви един  прекрасен ден. Обстоятелствата ще се подредят така, че ще забравите всички грижи. Отпуснете се максимално!

Козирог

Днес ще имате огромно желание да виждате красотата във всичко, което ви заобикаля. Това желание е страхотно и не го възпирайте по никакъв начин.

Водолей

Днес не разчитайте на приятелски съвети. Възможно е да се опитат да ви заблудят с невярна информация и да ви привлекат за нечиста кауза.

Риби

Колкото и да сте чаровни, днес това няма да ви помогне по никакъв начин. Възможно е цял ден да попадате в неприятни ситуации.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай