Пребиха грузински студент в благоевградска дискотека

Пребиха грузински студент в благоевградска дискотека | StandartNews.com

Благоевград. Полицията в Благоевград издирва побойници, нападнали и набили студент. Този сутрин 23-годишен грузинец, възпитаник на Американския университет, е потърсил помощ в Спешно - приемно отделение на благоевградската държавна болница. Той бил в неадекватно състояние. Първо обяснил, че е пребит от клиенти в местна дискотека, а след това сменил версията и разказал, че са го нападнали охранителите на заведението.

Младежът е настанен в хирургично отделение с комоцио, но без опасност за живота. Той е бил солидно почерпен с алкохол. От АУБ призназа за инцидент с техен студент, но излязоха с трета версия – че младежът се е сблъскал с друг клиент пред заведението и при падането е ударил главата си.

На 1 септември през нощта албански и български студенти се биха по улиците на Благоевград. В битката пострада по-сериозно само един албанец, който дошъл на гости на брат си в Американския университет. С насинено око и комоцио той бе закаран до Спешно – приемно отделение от гарда на общежитието на ВУЗ-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай