Потресаваща простотия! Пренаписаха историята в "Хелс Китчън"

Готвач със скандално невежество

Потресаваща простотия! Пренаписаха историята в  "Хелс Китчън" | StandartNews.com

Драмите в „Хелс Китчън“ продължиха с пълна сила. Първо Иван натри носа на Васил с испанската вечеря, която преди това шеф Лоренцо показа как трябва да бъде сготвена.

След като се провали, Васил свали куртката и сложи оранжевата престилка, а Асен пък не можеше да повярва, че е останал втори след Иван.

В същото време Мацоев заведе червените на страхотна вечеря в неговото русенско село Бабово, където готвачите бяха посрещнати от лелята и чичото на Мацоев с италианска вечеря, лазяня и 12-годишна кайсива ракия.

Завръщайки се в Кухната на Ада Цветомира показа своята невежест. След като призна пред шеф Ангелов, че във врачански музей е виждала различни съдове от траките, той я попита какво знае за Панагюрското златно съкровище.

Това е съкровището от прабългарите, същиса шефа с отговора си Цвети. Виктор Ангелов се хвана за главата и тогава Цветомира продължи: От Панагюрище е. Абе, направо, мани, мани, излагация, дано даскалите ми да не гледат.

Панагюрското съкровище има 9 златни предмета, а в твоята чиния трябва да има 4 златни предмета. Врачанското златно съкровище, каза Ангелов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай