Потапяме се в света на Венецианския карнавал в Quartal Park на 18-ти февруари

Casablanca Art отново ще се присъединят към съботните забавления с невероятни венециански маски, както и пищни картини, вдъхновени от карнавала

Потапяме се в света на Венецианския карнавал в Quartal Park на 18-ти февруари | StandartNews.com

В съботния ден Quartal Park ви кани на детски куклен театър "Баба Марта бързала", а веднага след това двама маскирани герои от Венецианския карнавал ще пристигнат в Quartal Park под звуците на “Флорентинския марш” в 12:30 ч.

Програмата ще продължи с част от спектакъла "Звездите на Венеция в полите на Витоша" от 13 ч. с художествен ръководител Тодор Янкулов. Една история за случайното запознанство, любовта от пръв поглед и карнавала във Венеция през призмата на младите таланти от формация "Таласъмче"!

Casablanca Art отново ще се присъединят към съботните забавления в Quartal Park от 12:30 до16 ч. - заедно с тях ще имате възможността да изготвите невероятни венециански маски, както и пищни картини, вдъхновени от карнавала!

От 17-ти февруари в Quartal Park можете да опитате и първия им авторски бранд -Chicken X. Продуктите на най-хрупкавото и сочно пиле пристигат директно от български ферми, а тайните рецепти на шеф Лео Фантеки са кулминация на обучението мув  престижната школа Le Cordon Bleu и кулинарното му пътешествие из целия свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай