Поредицата „Ловци на духове“ се завръща в А1 Видеотека през април

В пролетната селекция на Xplore TV гледаме „Клифърд, голямото червено куче“ и екшън хоръра „Заразно зло: Началото“

Поредицата „Ловци на духове“  се завръща в А1 Видеотека през април | StandartNews.com

Пролетта дойде, а с нея и най-новите предложения в А1 Видеотека за месец април. В селекцията този месец абонатите на Xplore TV могат да се насладят на последното попълнение в поредицата „Ловци на духове: Наследство“, филмa за малки и големи „Клифърд, голямото червено куче“ и екшън хоръра „Заразно зло: Началото“.

Поредицата „Ловци на духове“ е попкултурен феномен още от първоначалната си поява през 80-те години на миналия век. Смятан за един от първите блокбъстъри, той предоставя на феновете неповторимо филмово изживяване със смесицата си от елементи на хорър и комедия. „Ловци на духове: Наследство“ е най-новият филм от поредицата. Лентата, която абонатите на Xplore TV могат да гледат в уюта на своя дом с А1 Видеотека, разказва за тийнейджърите Тревър и Фийби. Те се преместват заедно с майка си в малък отдалечен град и разбират, че дядо им някога е бил световноизвестен ловец на духове. Следвайки стъпките му в семейния бизнес, те се изправят срещу неудържима свръхестествена заплаха. Действието във филма препраща зрителя към оригиналните ловци на духове от първите ленти на поредицата.

Перфектно предложение за приятни забавления пред екрана за малки и големи е филмът „Клифърд, голямото червено куче“, който също е част от селекцията на Xplore TV през април. Филмът разказва за малката Емили, която се опитва да се впише сред своите съученици, но среща трудности. Един ден тя намира едно още малко, ярко червено кученце и моли своя чичо, с когото живее, да ѝ позволи да се грижи за него. Скоро обаче се оказва, че кучето на име Клифърд вече не е никак малко, а магически пораснало и вече трудно се побира в стаята. Емили, чичо ѝ Кейси, и Клифърд тръгват заедно на приключение, което включва много смях, малко хаос и едно голямо червено куче.

През април абонатите на Xplore TV ще могат да се насладят също и на най-новия филм от още една култова поредица, с която преди 20 години изгря звездата на Мила Йовович. Сега „Заразно зло: Началото“ се връща към произхода на добре познатата вече история. Йоханес Робъртс, който е режисьор на филма и фен на поредицата, пресъздава култовата игра на голям екран за едно изцяло ново поколение фенове. Филмът „Заразно зло: Началото“ ще ни срещне с някога разцъфтяващия град и главен щаб на фармацевтичната компания „Ъмбрела“ - Ракуун Сити, който след напускането на компанията, е паднал до статуса на западащо населено място. Градът е като пустош с тлеещо зло точно под повърхността. Когато това зло се отприщва, група оцелели ще трябва да разберат истината за „Ъмбрела“ и да оцелеят през дългата нощ.

А1 Видеотека дава възможност на абонатите да гледат нови заглавия, както и вече утвърдени ленти от премиум студиа срещу достъпна такса. Всеки филм може да бъде гледан многократно в рамките на 48 часа след наемането му. Платформата предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали, сред които зрителите могат да намерят нещо за всеки вкус. Функцията за AI препоръки позволява на платформата Xplore TV да „запомня“ предпочитанията на зрителите. Така с времето тя се „научава“ да предлага на зрителите подходящи за техния вкус заглавия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай