Помните ли тризначките от "Биг Брадър"? Мрежата ги попиля /Фото/

Те заминаха за Лондон преди години

Помните ли тризначките от "Биг Брадър"? Мрежата ги попиля /Фото/ | StandartNews.com

Вяра, Надежда и Любов - тризначките от Благоевград, които изгряха в едно от култовите издания на "Биг Брадър", стъписаха мрежата. Появиха се техни актуални снимки и ги попиляха, че са заприличали на бабички. 

Триглавата змия от „Биг Брадър“, както са известни момите от Благоевград, заминаха за Лондон преди години. Там се изпокараха със сестра си Любов, която си намери мъж и работи. Докато Надка и Вяра се издържат просейки и са безработни.

Те живеят по хостели и църкви, като не спират да плетат интриги. При една от тях те клепнаха хазяина си, че ги насилил.

Оказа се, че те му скроили номер, за да не платят няколко наема, които му дължали. Съседи доверяват, че двете сестри изнудвали така хора, които им давали стаи под наем и си лягали с мъже за пари. Освен това крадели различни вещи, като по този начин се издържали.

Върхът на глупостта им стигнала дотам, че твърдели, че са осиновени и че били от различни майки, за да получат съчувствие.

„Тези моми изглеждат наистина страховито. Някога можеха и да ловят окото, но сега са заприличали на бабички. Като бостански плашила са и едва ли някой вече ще им обърне внимание“, коментират ги в нета, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай