Помните ли Адреналинките? Вижте ги сега (Снимки)

Те са все така красиви и активни, но всяка една от тях се занимава с различни неща

Помните ли Адреналинките? Вижте ги сега (Снимки) | StandartNews.com

Те са момичетата, които няколко десетилетия ни радваха от екрана с невероятна пластичност, горещи танци и секси визия в култовото "Господари на ефира". Адреналинките безспорно бяха едни от най-красивите момичета в родния ефир, които гледахме как танцуват и изкушават всяка вечер. Те са все така красиви и активни, но всяка една от тях се занимава с различни неща.

Яна и Жана са две от най-популярните адреналинки, а двете днес са щастливи, много популярни звезди в Инстаграм. Изглеждат все така прекрасно, но тяхната активност се дължи и на факта, че са горди майки на по две дечица. Жана сподели преди време в интервю за Нова, че иска да научи децата си на доброта, но най-важното за нея е да ги науча да бъдат добри и близки един с друг. Най-ценното за адреналинката са празниците, когато се събира заедно цялото семейство. "Дечицата ми са страхотни и не спирам да се уча, за да давам най-доброто за тях", каза още Жана.

Яна, която гледаме всеки понеделник в "Като два две капки вода" също обожава децата си, но миналата година в интервю за "България Днес" сподели, че не може да вижда собствения си син вече пета година. Дори била обвинена от бившия си мъж Ивайло Леков във физическо посегателство, въпреки че тя спечели две дела за домашно насилие срещу него. Бившата адреналинка има право за попечителство над 11-годишния Емо, но сподели пред изданието, че въпреки многократните опити не успява да го прибере при себе си. Таткото отказа да се съобрази с решението на съда и не остава дори и за секунда момчето само.

Адреналинките Вики, Ками и Пепи бяха горещото трио, а днес трите момичета продължават да са все така секси и красиви. Вики и Ками са щастливи майки и се занимават все с креативни дейности. Ками е собственик на агенция, развиваща дейност като посредник в модния, музикалния и артистичен шоубизнес.

Пепи се наслаждава много на пътешествия, тя често качва в Инстаграм снимки от различни места и все така обича да купонясва. Освен това се занимава активно с танци и е професионален хореограф, но също така е собственик на фирма за ръчно бутиково плетиво.

Виктория обожава да споделя моменти с дъщеря си, като скоро се похвали, че малката Виктория е получила специална диплома от състезание по танци в София. "Нашето уникално същество, днес се яви на състезание за първи път със солово изпълнение и взе първо място. Чувството да си горда майка е безценно", сподели в мрежата наскоро. Любовта ѝ с половинката ѝ Явор Зайн пък е все така красива и здрава. Двамата обичат да спортуват заедно, а това им личи. 

Радинела Чушева и Лили Милева са също част от сексапилните адреналинки. Последната новина около Радинела е, че отива на конкурса "Мис Вселена" в Холивуд, Флорида, пише "Телеграф". Тя нашумя още повече като "Мис България" 2019, когато имаше доста критики към нея. Радинела явно е преодоляла тази суматоха и след това се явила на друг конкурс - "Мис България Вселена", който всъщност е международно признат.

Лили разви успешно своята страница в Инстаграм, където се радва на хиляди последователи и се изявяваше като инфлуенсър, но последната ѝ публикация е от декември 2019 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай