Полтроу и Лорънс се хванаха за косите

Полтроу и Лорънс се хванаха за косите | StandartNews.com

Дженифър Лорънс и Гуинет Полтроу кръстосаха шпаги заради Крис Мартин. Оказа се, че съпругата и любовницата на музиканта никак не си поплюват. Първоначално двете се опитваха да изглеждат в топли отношения. Нещо обаче не им се получи да заблудят хората и започнаха да се нападат на всякакви теми, пише hotarena.net.

Полтроу доскоро се изказваше само ласкаво за любовницата на съпруга си Крис, но "малката" Лорънс очевидно не е почитател на подобно лицемерие. Докато Полтроу се опитва да пласира в обществото историята, че страхотно се разбира с Дженифър, носителката на "Оскар" открито започна с критиките. Джен не пропусна да подчертае, че Гуинет е в пъти по-стара от нея и вече се сбръчква. Полтроу не й остана длъжна. По време на представянето на новата си книга заяви, че изглежда толкова добре за годините си, защото, за разлика от Лорънс, която се радва на бързите храна и калории, тя внимава за външния си вид. Гуинет, която е маниачка на здравословното хранене, заяви, че децата и съпругът й също прилагат безглутенова и нискозахарна диетата.

Крис Мартин обаче повече от очевидно саботира изказванията на Полтроу за храненето, откакто се събра с Лорънс. Той често е забелязван да се тъпче нездравословно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай