Подарък за ЧРД! Пищова на кални бани за цял месец без пари

4 бона излизат лечебните процедури, верен приятел зарадвал Митьо

Подарък за ЧРД! Пищова на кални бани за цял месец без пари | StandartNews.com

ВИП подарък получи Пищова за рождения си ден, пише bgdnes.bg.

Един месец без пари на кални бани в Поморие ще бъде любимецът на народа. Близък приятел на Митьо го зарадва със страхотния подарък за рождения ден преди шест дни. Любимецът на народа чукна 68 години и посрещна 140 гости в тузарско заведение в Слънчев бряг, където отмаря цяло лято. Специално за ВИП гостите бохемът от Арбанаси заредил шест агнета, 7 вида риби, 10 омара, миди, скариди и дори птиче мляко.

Въпреки че не пожела подаръци от своите гости, а само присъствие, уважение и веселба, Димитър Маринов получи десетки парфюми, икони и картини от гостите на тържеството. А наред с това е едномесечен престой в най-лъскавия хотел в Поморие в непосредствена близост до калните бани, където да лекува болните си крака.

"Допреди 4 месеца бях в инвалидна количка. Едва ходя, коленете не ме държат. Минавам по 50 метра и спирам да почивам. После пак тръгвам полека. След това влизам в болница във Велико Търново да ме лекуват, а след нея отивам на ТЕЛК. Иначе всичко друго си ми е наред. Особено питона, с който ги поря кат риби. В края на живота ми, когато дойде, искам разврат и голи хора", сподели в типичния си неподражаем стил любимецът на народа. 

Митьо нагости близките и приятелите си с два кашона отлежало уиски и още един със скъпа водка.

"Най-богатите хора в България посрещнах, които са ме гледали и много пъти са ме спасявали с лекарства, престой по болници, лечения, помощ за организацията за конкурсите за красота и какво ли още не. Не знам дали ще бъда жив за другия ми рожден ден, затова натискам здраво", сподели пред "България Днес" вездесъщият Пищов.

За болките в краката Митьо си има причина. 

"Мафиоти ме простреляха в лявото коляно отстрани. Все се врях, където не ми е мястото. Имаше едни руснаци в Арбанаси и Велико Търново, а там се решаваха много важни неща. И тогава получих куршум в крака. Ама после единият падна от хотела и умря, а другият се удави в едно вълнение. Луда работа, цял живот простотии", сподели пред "България Днес" Митьо.

Историята за стрелбата Митьо ще помни цял живот. Тя датира от пет години, но чак сега бохемът от Арбанаси претърпя операция в Германия по възстановяването на крака.

"Шест месеца бях на инвалидна количка, а след рязането 20 дни специален апарат ми тегли гной. Така е в живота - веднъж ще спечелиш, после ще загубиш, някъде те бият, после ти биеш", коментира пред вестника любимецът на народа.

Животът на Пищова е низ най-вече от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 г. Митьо даде теле за курбан, след като мина изключително тежко през коронавируса. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му имплантираха пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо преживя два инфаркта, едва не му ампутираха крака заради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка вкъщи и успя да се пребори за живота си. А след това лежа в болница и заради кръвоизлив в дебелото черво.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай