Плажна мода 2023 - на какви модели да заложите

Банските с флорални мотиви са любими на всички дами, а тази година те застигнаха дори и мъжките модели

Плажна мода 2023 - на какви модели да заложите | StandartNews.com

Лятото е в стихията си. И ако сте от позакъснелите с избора на нов бански, то не се притеснявайте. На пазара има огромно разнообразие от цветове и кройки, в които да не останете незабелязани. Освен това, доста от тях са вече намалени, така че можете и да спестите при покупката си.

Нека видим в кои модели ще заблестите на плажа.

Топ тенденциите при банските от две части

Без значение как се развива модата, една от най-популярните кройки дамски бански е тази от две части, която, разбира се, се предлага в хиляди различни дизайни. Гладки или релефни, подплатени или неподплатени, с връзки или с катарами? При бельото и банските, удобството трябва да се поставя на първо място. Затова експертите съветват да се избере бански, който да е подходящ за индивидуалните нужди и форми. Ако сте дама с пищен бюст, то по-добре да заложите на модел не с връзки, а с катарама, която се закопчава и дава опора на гърдите. По-слабите дами с малък бюст нямат нужда от супер стабилна опора на бюста, така че те могат да заложат на модели с връзки и дори такива без презрамки.

Тази година изключително популярни са моделите с дълги връзки на горнищата, които могат да се увият около корема и талията. Този тип бански, най-често е с класически триъгълни чашки и пасва на всеки. Трендът е изключително женствен и стилен. Горнищата с набръчкани правоъгълни чашки са също хит и сме сигурни, че ще се влюбите в тях. На какъв принт да заложите? Животнските мотиви са много модерни. Можете да опитате и бански в ярки цветове, и такива с фигурални мотиви. Банските с флорални мотиви са любими на всички от години насам, а тази година те застигнаха дори и мъжките бански.

На какъв модел цял бански да заложите?

Целите бански са евъргрийн. Безспорно е, че това е кройката, която най-добре прикрива зоните по тялото, които не са ни любими.

Тенденцията на дългите връзки не подмина и целите бански. Ще откриете страхотни класически модели, които вместо обикновен гол гръб, имат красиви преплетени връзки. Асиметричните модели са изключително вълнуващи. Асиметрията се появява по банските костюми под формата на елегантни прорези, както и във вид на диагонални премятания на флорален или фигурален принт с контрастен черен плат. Тази година дамите са влюбени и в банските с метални орнаменти по презрамките, така че не пропускайте да ги пробвате.

Какво ще кажем за плажните аксесоари?

Слънчевите очила са просто задължителни. Добре е да си носите и плажна шапка, която да ви предпазва от жаркото слънце. Тази година е модерно шапката и плажната ви чанта да бъдат в тон. Лесно можете да постигнете това, просто като заложите на семпли сламени модели, които са неостаряващи и пасват на всеки бански. Животинските мотиви са топ принт и при плажните рокли, но едноцветните черни и бели плетени модели са винаги добър класически избор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай