Пике остави гаджето! Бяга при Шакира

Коя е причината за изненадата

Пике остави гаджето! Бяга при Шакира | StandartNews.com

Ж ерар Пике се готви скоро до отпътува за Съединените щати без новата си изгора Клара Чиа. Двамата се прибраха в Испания от романтично си пътуване до Дубай – подарък за 24-ия рожден ден на Чиа, но решиха тя да не ходи с него до Маями при първото посещение при децата му, за да не нажежава още повече обстановката.

Въпреки че се разбраха Шакира да отведе синовете им в Америка, адвокатите на двойката не постигнаха споразумение за посещенията на бащата, така че този път Пике ще бъде с Милан и Саша само пет дни.

Колумбийската фурия, която още търси жилище в Америка, пък изглежда се е спряла на приказно имение, разположено на остров Фишър.

„На това място има само милионери, до него може да се стигне само с лодка или хеликоптер, свидетелстват наблюдателни пред местните медии. - За достъп до това имение се изисква първоначална такса от $250 000 и впоследствие годишна такса от $22 256.

На острова има частни плажове с пясък, внесен от Бахамите, осем ресторанта, голф игрище, два дълбоководни басейна, училище и тенис кортове, наред с много други удобства. Ако най-накрая реши да купи този имот, певицата ще се окаже с 1300 жители на острова - около 600 семейства - и средният им годишен доход е 2,5 милиона долара. Тъй като е толкова изключителен, има абсолютна поверителност и много сигурност“, се съобщава още в медиите, предава "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай