Пари от небето за една зодия, нова любов за друга

Ето какво вещаят звездите

Пари от небето за една зодия, нова любов за друга | StandartNews.com

Пари от небето получава една зодия днес. Те ще бъдат много полезни и ще ви позволят да правите непланирани покупки. Представителите на друг знак пък ще се радват на нова любов. Какво още вещаят звездите преди Великден, вижте дневния си хороскоп, представен от „Марица”

ОВЕН - Не се съмнявайте в идеите си, дори и ако за другите изглеждат неуспешни. Не всеки ще разбира вашите действия по пътя към успеха. Скептиците ще променят мнението си веднага щом постигнете първите успехи, а това ще се случи много скоро. Възможно е да имате интересни и романтични запознанства.

ТЕЛЕЦ - Важните неща не трябват да се отлагат дори и през почивните дни. Започнете ги сутринта, за да сте свободни през останалата част от деня. С желание ще помогнете на нуждаещите се от вашата подкрепа. Не са изключени успешни покупки. Можете да разчитате на интуицията си по отношение на инвестиции.

БЛИЗНАЦИ - Не се съмнявайте в успеха, когато се заемете с нещо ново. Ще постигнете желания резултат, само ако не се откажете от замисленото и не отстъпвате пред първите трудности. Не се водете от мимолетни желания и не отлагайте нещата в името на забавлението. Сериозният подход ще предотврати неприятности.

РАК - Първата половина на деня ще бъде особено благоприятна и ползотворна. По-късно ще стане по-трудно да се концентрирате. Може да възникнат някои дребни недоразумения, които ще ви объркат и ще ви попречат бързо да вземете правилното решение. Семейните пътувания днес са добра идея.

ЛЪВ - Денят може да ви донесе трудности, но те със сигурност няма да ви разтревожат. Ще се справяте с трудни задачи, ще решавате сложни проблеми и ще постигнете целите си, дори ако това изисква повече усилия. Вероятни са нови познанства. Вечерта е подходяща за романтична среща.

ДЕВА - Опитайте се да не се тревожите в началото на деня. Важно е да останете спокойни и позитивни. Това ще ви позволи да постигнете добри резултати. Възможно е да се наложи бързо да промените плановете си. В началото може да бъде разочароващо, но след това ще разберете, че е за добро.

ВЕЗНИ - Днес да запазите самообладание може да се окаже по-трудно, отколкото сте очаквали. Понякога ще бъдете извадени от равновесие от някои незначителни проблеми и дребни инциденти, на които не бихте обърнали внимание при други обстоятелства. Това ще предизвика напрегнати моменти в общуването.

СКОРПИОН - Денят е подходящ за поемане на инициатива както в делови, така и в лични отношения. Можете да споделяте идеи или да предлагате нещо необичайно. Пътуване ще донесе положителни емоции, независимо дали са били планирани предварително или решението е взето в последния момент.

СТРЕЛЕЦ - Вероятни са малки парични постъпления, включително от неочаквани източници. Те ще бъдат много полезни и ще ви позволят да правите непланирани покупки. Опитайте се да слушате внимателно. Днес ще можете да научите много интересни неща. Вечерта обещава романтични изненади.

КОЗИРОГ - Имате нужда от яснота във взаимоотношенията. Особено важно е днес да не разчитате на онези, които вече са ви подвели. Търсете надеждни съюзници. Помислете много добре, преди да се доверите на някого. Вечерта е идеалното време да се отпуснете и да се забавлявате с любимите хора.

ВОДОЛЕЙ - Започнете деня с решаване на важни въпроси. Звездите ще са на ваша страна и ще се справите с неща, които преди са ви изглеждали трудни. Възможно е резултатът дори да надхвърли очакванията ви. Вечерта ще ви зарадва с добри новини, които ще инициират промени във всички сфери на живота.

РИБИ - Не бързайте с финансовите решения. Днес няма да е лесно правилно да управлявате парите си, затова не рискувайте със сделките. Около вас има хора, които могат да ви помогнат с идеи или да послужат като консултанти. Вслушайте се в техните съвети и няма да съжалявате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай