Парамов: Първанов е подслушван

Финансистът твърди, че Сергей Станишев е наредил подслушването

Парамов: Първанов е подслушван | StandartNews.com

София. Предишният президент Георги Първанов е подслушван, твърди финансистът Кольо Парамов. По думите му самият той също обект на СРС-наблюдение.

"Станишев тръгва да контролира и ръководи всичко в държавата", посочи той и обясни, че е бил прикачен към група, която така или иначе се подслушва, а чрез него подслушването стига и до Първанов.

„Нямам против, че ме подслушваха, защото не смятам, че работя против България, но когато започнахме да правим един голям ляв блок, вече и президентът Първанов бе засегнат от това", каза Парамов пред Нова телевизия.

„Дойде времето и вече няма компромис по този случай. Не бива да има компромис, защото обвързаната система в България натежава и трябва да се спрат всякакви помисли в това отношение", добави той.

Според него използването на методиката на 6-то управление не е подходяща.

„Това не е полезно за политиката", заяви финансистът и добави, че има органи, има комисия в парламента по национална сигурност, които да проверят случая.

„Представлявам интерес, защото през последните шест месеца критикувам правителството", каза още Парамов.

„Няколко пъти предупреждавах Станишев, този път го правя много сериозно. Станишев да спре и да успокои наемниците си. Трябва да се възстанови паритета на държавността. Той е натоварен с големи отговорности – да обединява, а той разединява всички", заяви финансистът.

Попитан има ли доказателства, че го подслушват Парамов каза, че във времето всичко ще си дойде на мястото. „Има доказателство за всичко", каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай