Падна тайната! Нови правила в “Игри на волята”

Какво предстои в новия сезон

Падна тайната! Нови правила в “Игри на волята” | StandartNews.com

Новият сезон за ТВ предаванията започва и сред него е и предаването, което стана актуално последните няоклко години-"Игри на волята"

Новината за предстоящия сезон, който ще събере победителите от предишни сезони издадоха предишните участници в предаването на маса в Черешката. Освен традиционните дуели между трите племена в отборното състезание през тази година ще има и извънредни битки. Те ще противопоставят играчи, които не са успели да се класират за този сезон на формата, и звезди от предни сезони.

Ако състезателят, който не е одобрен на кастинга, победи вече доказан боец, печели директно билет за следващия сезон на формата. При положение че дуелът завърши в полза на бившия участник, той си гарантира мястото в "Ол старс" изданието на "Игри на волята", което се подготвя. И по всяка вероятност ще бъде през 2025 г. Дуелите ще бъдат равнопоставени - мъже срещу мъже и жени срещу жени. В сблъсъците за "Ол старс" формата ще се пускат редица от участниците от предния сезон. Финалистът в "Игри на волята 4" Фифо е един от тях, защото той разказа за новите формати пред участниците в Черешката, които също знаеха за новите правила.

Със сигурност Джаферович ще получи директна покана за новия формат, макар и да не участва в сегашното издание на Черешката, в което се събраха Фифо, Алекса и три дами. Игрите вече съвсем започнаха да приличат на "Биг Бадър", след като в предишни сезони вкараха две сестри в различни отбори, а в последния свириха на тънката струна на любовните двойки.

"Биг Брадърс ол старс" започна още преди десет години-през 2012 година с водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева и със заглавието "Най-търсените".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай