Четвъртък,

Отличават най-добрите брокери за 2015г.

От: Failed to load user -
A
A
A

Претендентите в конкурса са около 100, голяма част от които са базирани извън София

Най-много от кандидатите за Първите годишни награди на Imoti.net са представители на малкия бизнес в сектора на недвижимите имоти, с до 20 брокери, показва статистиката за номинациите, които приключиха в края на януари. Голяма активност отчитат и агенциите, които кандидатстват в категория „Най-добър сайт". Претендентите в конкурса са около 100, голяма част от които са базирани извън София - Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната.

Журито ще заседава утре, 12 февруари, за да определи по трима победители в категориите Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми.

Междувременно приключи гласуването в потребителската категория, в която клиентите на услугите на агенции за недвижими имоти имаха възможност да посочат на nagradi.imoti.net своя фаворит сред номинираните. В гласуването се включиха над 3000 потребители от цялата страна. Сред най-силните претенденти в потребителската категория са агенциите с развити сайтове.

Кои са най-добрите в сектора на имотите у нас ще стане ясно на 25 февруари, когато ще се проведе церемонията по награждаване на участниците в Първите годишни награди на Imoti.net.

За проекта Годишни награди на Imoti.net

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара. Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички