Октай бил галантен с половинката си

Не би нападнал за пари, смята приятелката му Мария

Октай бил галантен с половинката си | StandartNews.com

София. Октай Енимехмедов не е ранил никой, но го пребиха. Правата му са потъпкани. Това заяви приятелката му от Бургас Мария Желязкова в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова тв.

Тя има две деца, но е разделена с мъжа си. Била е с на Октай година и половина. Разделили се, когато  бил приет да учи в София, в началото на лятото на 2012 г. Мария твърди, че винаги е бил галантен и внимателен, никога не е избухвал и не е недоволствал. Бил спокоен и много точен към приятелите. Чувствал се българин и се чудел как истинските българи търпяли положението в страната.

Никой не може да му внуши да извърши това, още повече за пари, коментира Мария възможността за поръчителство. Според нея е възможно Октай да е бил несъгласен с някои действия на Ахмед Доган и затова му е посегнал. Според приятелката му той няма комплекси, че не е забелязван и не държи да бъде на първа линия на всяка цена.

Мария не отрича, че като непълнолетен, е имал неприятности с полицията заради притежание на наркотици, но никога не го е виждала да употребява дрога или да прекалява с алкохола.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай