Огромна промяна. Какво призна Стефка Костадинова

Тя посочи какво е променила пандемията в хората

Огромна промяна. Какво призна Стефка Костадинова | StandartNews.com

На връх днешния празник Стефка Костадинова си спомни как е празнувала Великден като детe. Шефът на БОК разкри също с какво я променила пандемията.

"Останах си същата след края на спортната кариера. Когато бях спортистка, не ми е липсвал семейния уют по време на празниците, но впоследствие видях колко неща съм пропуснала".

Това каза в ефира на „На Фокус” по Нова тв олимпийската шампионка, световен рекордьор и многократен световен и европейски шампион, председател на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова.

Тя сподели, че е гледала баба си Стефка как е подготвяла всичко необходимо за празника, но не е наследила уменията ѝ, а приятели са я успокоявали, че може да има много жени, които готвят, но са малко тези, които могат да скочат 209 см.

Олимпийската ни шампионка подчерта, че успехите в спорта, резултати и рекорди дължи на всички хора, които са я подкрепяли още от спортното училище "Васил Левски" в Пловдив.

Костадинова призна, че по време на пандемията, когато е имала повече свободно време и е било нужно да се стои вкъщи, е тренирала върху готвенето, чистенето и стъпка по стъпка нещата вървят в положителна посока

През същия период председателят на БОК е отделяла повече време за четене на книги, гледане на филми."Двете години промениха целия свят, целия спорт, самите нас. Станах по-затворена, ограничих контактите си", добави Стефка Костадинова.

Към всичко това се прибавя и ново хоби."Преди пет години си говорехме за къмпинг и каравана и решихме да видим какво е да почиваме така. Видяхме колко си по-свободен, по-спокоен. Попаднахме в едно общество на професионалисти във всяка област, с които се общува много приятно. Това ме върна в детството, когато всичко беше свободно", споделя още Костадинова, пише epicenter.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай