Официално! Кой сяда до Злати Йочев

„Тази сутрин“ започва новия сезон на 4 септември

Официално! Кой сяда до Злати Йочев | StandartNews.com

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ започва новия сезон на 4 септември с новa екранна двойка – популярните журналисти на медията Златимир Йочев и Мария Цънцарова. Всеки делничен ден от 6:00 часа сутринта двамата изявени водещи ще представят пулса на обществения живот в страната, заедно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, времето и спорта.

Сутрешните емисии новини се увеличават с една повече. Новинарите Виктория Готева-Димитрова и Ивайло Везенков ще запознават аудиторията с най-важното от България и света в 06:00, 07:00, 08:00 и 09:00 часа.

„Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, защото са изявени професионалисти с характер и харизма, които ще се допълват чудесно в микса от теми и новини – независимо дали говорим за представяне на политически, икономически или социални въпроси. Пожелавам им успех и съм уверен, че тяхната енергичност и амбиция ще изведе предаването на още по-високо ниво“, споделя Антон Хекимян, Директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай