Петък,

Обвиниха Тузаря от "Сексът и градът" в брутално изнасилване

От: Редакция -
2371
Обвиниха Тузаря от "Сексът и градът" в брутално изнасилване
A
A
A

Звездата от „Сексът и градът“ Крис Нот, изиграл ролята на Туразя в култовия сериал, беше обвинен в сексуално насилие от две жени – едната от които твърди, че е ходила в болница да я шият след акта, предаде bg-voce.com.

Обвиненията срещу актьора, който сега е на 67 години, бяха подробно описани от The Hollywood Reporter.Според изданието, двете жени, които не се познават, са се свързали с тях поотделно и са разказали какво се е случило. Актьорът категорично отрича обвиненията.

Двете жени, използвали псевдоними - Зоуи, сега на 40г., и Лили, сега на 31 години. Те твърдят, че Тузаря е правил секс с тях отзад, пред огледало. Първото сексуално посегателство се е случило през 2004 г., а второто – през 2015 г. – три години, след като Нот сключи брак с Тара Уилсън, от която има две деца.

Едното нападение е станало в апартамента му в Лос Анджелис, а второто в имота му в Ню Йорк.

Зоуи разказва, че е посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да му върне книга, която той й дал назаем. Лили пък твърди, че отишла на гости на Тузаря, след като той я поканил да опита колекцията му от уискита.

И двете жени разказват, че новото продължение на „Сексът и градът“, озаглавено „И просто така…“ е „разбудило болезнени спомени“ от срещата им с Нот, който влезе в новините през последната седмица, тъй като неговият емблематичен герой – Тузаря – получи удар и умря в първия епизод.

Нот призна, че срещите с двете жени са се състояли по „взаимно съгласие“, но категорично отрече обвиненията за изнасилване.

„Обвиненията срещу мен от лица, които съм срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни“, се казва в изявлението на актьора. „Тези истории може да са от преди 30 години или преди 30 дни, но това не означава, че съм прекрачил някаква граница. Срещите са били по взаимно съгласие“. „Трудно е да не поставяме под въпрос моментът, в който тези истории се появяват. Не знам със сигурност защо сега, но знам това – не съм насилвал тези жени“, коментира той.

Случаят в Лос Анджелис

Зоуи разказва, че за първи път се е срещнала с Нот, докато работила във фирма, в която Нот често ходел през 2004г. Тогава актьорът бил в разцвета на славата си заради ролята си на Тузара в „Сексът и градът“. При едно от посещенията си във въпросната компания, Нот започнал да флиртува с момичето.

По това време Нот вече имал връзка със съпругата си Уилсън. Въпреки това обаче той оставял провокативни съобщения на гласовата поща на момичето.

Зоуи твърди, че била изнасилена от Нот в апартамента му в Западен Холивуд, когато тя била само на 22, а той на 49. Жената твърди, че актьорът поканил нея и нейна приятелка да посетят басейна му. Анонимната приятелка потвърждава и разказва, че седели в джакузито, когато Нот оставил някаква книга до Зоуи, след което влязъл в дома си, за да говори по телефона.

Зоуи твърди, че след това Нот я помолил да върне книгата в дома му, като й казал, че „би искал да знае какво е мнението й за четивото“.

Когато Зоуи отишла в дома му, Нот веднага ѝ се нахвърлил. Момичето не се притеснило и дори си помислило, че това ще е смешна история, която ще може да разкаже на приятелите си.

След това обаче Нот я придърпал към себе си, хвърлил я на леглото и свалил дрехите й, после я изнасилил „отзад“, докато били с „лице към огледалото“.

Жената разказва, че актьорът й се изсмял, когато тя го помолила да използва презерватив, а после я оставил кървяща. Наложило се момичето да отиде в болница, за да бъде зашита.

 

Случаят в Ню Йорк

Другата жена, която обвинява Нот в изнасилване – Лили разказва подробно своята история. Тя твърди, че актьорът я е изнасилил в дома му в Ню Йорк. Двамата се запознали през 2015 г. в нощен клуб, където Лили била сервитьорка.

По това време Нот, който бил на 60 г., вече бил женен и имал дете.

Описвайки себе си като дългогодишна почитателка на актьора, Лили казва, че била „наистина поразена“, когато той започнал да я „сваля“.

„Бях поласкана. Знаех, че е женен, което ме е срам да призная“, разказва Лили.

Според момичето, Нот поискал номера й, а по-късно я поканил на вечеря. Уговорили се да се срещнат в италиански ресторант. Двамата пили вино на бара и обсъждали евентуалното участие на Нот в трети филм „Сексът и градът“.

Лили признава, че прекалила с виното. Тогава актьорът я поканил в дома си, който се намирал в близост, за да опитат „колекцията му от уискита“. Жената, която се описва като „не особено активна“ по това време, дори не е предполагала, че Нот ще се опита да спи с нея. Тя си е мислила, че те просто ще пият уиски и ще си говорят за актьорската му кариера.

Щом отишли в неговия „невероятен“ дом, Лили разказва, че си пуснали музика и обсъждали колекцията му от книги и произведения на изкуството, след което той започнал да я целува.

Момичето разказва, че макар да й се струвало забавно, тя се колебаела, защото той „е по-възрастен и изглежда по-възрастен“. Тузаря обаче приложил малко повече сила и станал по-напорист.

„Трябваше да кажа нещо и да си тръгна“, твърди момичето, но преди да се усети, Туразя свалил дрехите ѝ.

Лили твърди, че Нот я е изнасилил „отзад“, обърнати към огледалото.

„Плаках, докато се случваше“, разказва тя.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com