Обрат в живота на Мира Радева! Чака бебе

Ето какво става в семейството й

Обрат в живота на Мира Радева! Чака бебе | StandartNews.com

Баба за втори път до броени седмици е на път да стане социоложката Мира Радева. За щастливата новина съобщи самата тя в социалните мрежи, където сподели снимки с бременната си дъщеря и своята майка, пише „Ретро”.

.

Щерката на Радева – Анна, вече я дари с един внук през 2019 г., когото с любимия ѝ кръстиха с нетипичното име Богдан-Джейд. Наследничката на Радева е омъжена за американския китарист Джаред, с когото скоро ще станат родители за втори път.

Анна е певица по професия и миналата година се опита да възкреси музикалната си кариера, като се пробва на сцената на риалити формата „Гласът на България“. По време на изслушването ѝ, на което майка ѝ я придружаваше, никой от журито не се обърна на изпълнението ѝ и така тя не можа да стигне до по-нататъшен етап на шоуто.

Това не е първото участие на Анна в телевизионно предаване. Преди 10 години тя, съпругът ѝ и майка ѝ Мира се появиха заедно в един от сезоните на „ВИП Брадър“, но и след него певческата кариера на Ани не можа да потръгне.

Радева има две деца от брака с бившия си мъж Михаил Янов. Братът на Анна – Мишо, все още не е зарадвал майка си с внучета. В началото на годината първият мъж на социоложката издъхна след кратко боледуване на 19 февруари. Самата Мира коментира загубата само с думите: „Бог да прости Михаил Атанасов Янов!“.

Шефката на социологическа агенция имаше сложни отношения с бившия си мъж, с когото така и не стана ясно дали са успели да си простят преди неговата внезапна кончина. Мира и Михаил бяха женени близо 20 години, но преди десетилетие тя призна публично, че е обмисляла самоубийство заради съпруга си.

В продължение на десет години социоложката правила опити да запази семейството си, но без резултат. След като тя се издигнала в кариерата, а съпругът ѝ останал без работа, двамата започнали да се отчуждават. Нещата се стабилизирали за кратко, когато заминали за Америка. „В чужбина бяхме щастливи, защото там съм никоя. Той не се чувстваше професионално добре в България“, разказвала е Радева. Но проблемите им така и не се решили и тя подала молба за развод, преминавайки през доста перипетии, докато го получи. Навремето покойният вече Янов ѝ беше завел 13 дела, афектиран от желанието ѝ да се разведат и от връзката ѝ с друг мъж.

„Искаше да ми вземе всичко, сещаше са за всяка вещ, за всяка керемидка и се бореше да се докопа до всичко, което купувах с парите, които съм изкарала. След този развод доста време не можех да си върна вярата в мъжете и разбрах, че всеки от тях има поне две лица. И става страшно, когато покажат истинското си“, изповяда се преди години Радева. Въпреки краха на първия ѝ брак вече дълго време тя е щастлива с настоящия си партньор Иво. Макар със съпруг №1 да бяха в лоши отношения, тя не пречеше на децата им да общуват с него, а Ани и Михаил-младши бяха близки със своя покоен баща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай