Обрат в Hell’s Kitchen! Нови отбори, шеф Ангелов фучи

Гръм и мълнии в Кухнята на Ада

Обрат в Hell’s Kitchen! Нови отбори, шеф Ангелов фучи | StandartNews.com

Пълен обрат в Hell’s Kitchen! Шеф Виктор Ангелов се разфуча по-яростно от всеки друг път и не само изгони играч, но и направи изцяло нови отбори в „Кухнята на Ада”.

Слабото представяне на участниците доведе до елиминацията на Мартин Бухов от Сандански и безпрецедентни мерки от шеф Ангелов, който сформира нови екипи в синята и червената кухня.

Забавно предизвикателство за предимство даде старт на най-зрелищното кулинарно риалити в България. Шеф Ангелов изправи готвачите в битка на сляпо, която тества вкусовите им рецептори. След редица безславни опити да познаят различни видове сладолед, двата отбора завършиха наравно. Така те получиха равен старт в едно от най-коварните предизвикателства в Hell’s Kitchen – “Дегустирай и презентирай”. Първото място в играта заеха по-опитните готвачи, които продължиха да носят оранжеви престилки, но спечелиха посещение при най-близките хора на Наталия.

Трудното изпитание отново отключи напрежението между Станислав и Кристиан, а раздорът в отношенията между готвачите продължи и преди началото на специалния мастър клас от шеф Светла Илиева. Остри нападки и взаимни обвинения разделиха отбора на лагери. Най-зле в мастър класа се представи Мацоев, който получи оранжева престилка, а победител стана Станислав.

Вечерната резервация започна с изненадващо приповдигнато настроение при сините, което по-късно се превърна в скандал. За да спаси вечерята, шеф Ангелов предприе крайни мерки, като изпрати отбора в склада със задача участниците да преразпределят станциите си. Също толкова напрегнато беше и при червените. Допуснатите от тях грешки доведоха до изгонване на всички мъже от кухнята. Лъч светлина успя да върне усмивката на лицето на шеф Ангелов, благодарение на поп-фолк изпълнителката Мария, която лично похвали Цветомира за представянето ѝ на шеф мобила.

Буксуването на двете кухни по време на вечерната резервация накара шеф Ангелов да изпрати Наталия при двете останали жени в червената кухня – Виолета и Цветомира, които се справиха сами с оставащите поръчки, въпреки че отборът им трябваше да излъчи двама номинирани.

Поредица от грешки доведе до директното изгонване на Мартин от битката за 100 000 лева, а шеф Ангелов направи изцяло ново разпределение на отборите. От днес в червената кухня ще готвят Наталия, Цветомира, Виолета, Виктор и Кристиан, а в синята ще бъдат Асен, Станислав, Васил, Мацоев и Цанко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай