Обрат! Това ли е новият мъж на Диляна Попова

Диляна и Асен Блатечки дълго време бяха в обтегнати отношения и се виждаха само заради Борил

Обрат! Това ли е новият мъж на Диляна Попова | StandartNews.com

След окончателната раздяла с Асен Блатечки, моделката Диляна Попова заживя с един от най-желаните ергени у нас – ресторантьора Лъчезар Захариев, пише "Галерия".  

Заедно с тях е и синът й Борил, който е от връзката й с актьора. Момчето се разбира прекрасно с новия приятел на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си.

Борил сега завърши първи клас в Музикалното училище и тренира джиуджицу, като вече има няколко медала от турнири.

Цяло лято ще прекара на плаж „Перла“ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна. Допреди две години Лъчезар държеше хитовия „Баш Бара“ на къмпинг Градина, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци.

Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена. Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията.

Двамата с Диляна се запознават на морето малко след като тя прекратява отношенията си с Блатечки. От две години те не са заедно, но твърдят, че се разбират чудесно.

Той отрича връзката му с манекенката да се е разпаднала заради любовни чатове с млади жени и определи публикациите за абсурдни.

Асен засега няма нова жена до себе си. Новият на Диляна е далеч по-състоятелен от актьора, шофира мощен звяр БМВ и угажда на всички прищевки на любимата си и на сина й Борил.

Диляна и Асен дълго време бяха в обтегнати отношения и се виждаха само заради Борил, а моделката потъна в депресия и призна, че минава през най-тежкия период в живота си. 

По-рано двамата дори крояха планове за второ дете, но страстта им угасна и прекратиха връзката си завинаги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай