Обрат! Скочиха на Халваджиян заради Рачков

Драма

Обрат! Скочиха на Халваджиян заради Рачков | StandartNews.com

След успешния край на поредния сезон на "Като две капки вода" се оказа, че някои фенове са останали крайно недоволни от Димитър Рачков. Гневни зрители твърдят, че са спрели да гледат шоуто заради маймунджилъците на водещия. В социалните мрежи хората дори се обръщат персонално към продуцента Маги Халваджиян с призив за промяна. 

"Г-н Халваджиян, обръщам се персонално към вас, тъй като считам, че като един съумял продуцент се интересувате от мнението на фена за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, само че всичко хубаво завършва дотук. Според мен и като чета мнението на другите фенове, водещият Рачков прави шоуто негледаемо. Всички мои другари, сътрудници и познати ми споделят, че не го гледат поради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безсмислени простотии? Ако желаете да имате висок рейтинг, обърнете внимание повече на участниците и журито, които в действителност минимум приказват и разясняват изпълнителите", пише недоволна зрителка.

"Той не възприема работата си съществено. Виждаме го и при сложени задания за реплика по какъв начин се лигави и един облик не може да направи, а сякаш се води за огромен артист. Цялото му държание е подигравка, което трансформира и предаването в такова. Все отново той запълва 80% от ефирното време със своите плоски шегички", продължава недоволството и друг почитател на шоуто.

"Прекалява много! Ясно е, че е по сценарий, ама той много досажда с постоянните прекъсвания, омаловажаване на всичко. Никой не може да се изкаже докрай, не става ясно какви са коментари, слушаме само Рачков", гласи коментар на възмутен зрител. Според мнението на мнозина много шеги на Рачков са доста безвкусни, което се отразява на имиджа на иначе един от най-обичаните формати в родния тв ефир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай