Обрат! Кейт се срещна с любовницата на Уилям

Двете се видели в Норфолк

Обрат! Кейт се срещна с любовницата на Уилям | StandartNews.com

Кейт Мидълтън посети концерт в Норфолк. Но не това предизвика толкова голямо любопитството на феновете на кралското семейство, колкото снимка, която се появи в интернет. На кадъра се вижда как бъдещата кралица разговаря с предполагаемата любовница на принц Уилям - Роуз Ханбъри.

Именно тази жена, която е бивш модел донесе слуховете, че в брака на Кейт и Уилям не всичко е толкова светло и безоблачно, колкото изглежда. Отстрани двамата показват, че невероятно държат един на друг и отглеждат трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. В същото време след появата на новината, че бракът между двамата може би е „по-отворен“, мнозина се усъмниха в искреността им.

Говори се, че дори принц Уилям се е опитал да оправи отношенията между двете дами, но без успешно.

Затова и появата на Роуз до Кейт изглеждаше доста любопитна. Някои потребители на социалните мрежи смятат, че това потвърждава съперничеството между двете дами, но други смятат, че това е било просто приятелско събитие и не отдават по-голямо значение.

Кейт остави бакшиш от £700 на персонала на фестивала за поръчан чай, вино розе, питиета и друг вид храна. Предполага се, че именно съпругата на принца на Уелс е платила сметката за себе си и приятелите си.

Роуз Ханбъри е съпруга на Дейвид Роксавидж, който е с 23 години по-възрастен от нея.Ханбъри е известна и като маркизата на Чолмондели като домът ѝ в Норфолк е близо разположен до този на Кейт и Уилям. Тя беше и сред присъстващите на кралската им сватба през 2011 г. Със съпруга си имат три деца – близнаците Александър и Оливър, както и дъщеря им Ирис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай