Обрат: Гришо скъса с Лолита?

двамата вече не се следват в социалните мрежи

Обрат: Гришо скъса с Лолита? | StandartNews.com

Григор Димитров и Лолита са се разделили. Това спекулират загрижени фенове от Инстаграм. Най-добрият ни тенисист има над над 1 милион последователи в социалната мрежа, но сред тях вече не е рускинята, отбелязват наблюдателните потребители в мрежата. Самият Гришо също е спрял да следва Лолита, която развива успешно два профила. Двамата така и не качиха постоянна обща снимка, а само временни кадри в техните сторита.

Последно се заговори, че двамата готвят сватба. На пръста на Лолита се забеляза диамантено бижу, което провокира слуховете. На най-новите й снимки от Кан обаче колието липсва. Тенисистът и руската красавица най-скоро бяха заедно на рождения й ден в началото на юли. Тогава Лолита сподели отново само сторита. Оттогава нямат общи публикации. 

По-рано днес стана ясно, че Гришо неочаквано се е отказал от участие на предстоящия турнир от сериите АТР 250 в Лос Кабос. Надпреварата започва в началото на следващата седмица. Причина за решението му не бе упомената, така че вариантите на пръв поглед стават два - или контузия, или любовните неволи ще се окажат истина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай