Понеделник,

Обрат: Даяна изневерила първа

От: Агенция Стандарт -
825
Обрат: Даяна изневерила първа
A
A
A

За зрителите на хита "Короната" на "Netflix" може би няма съмнение кой слага финален акорд в брака на принцеса Даяна и принц Чарлз. В сериала Чарлз подновява любовната си връзка с Камила Паркър Боулс, оставяйки лейди Ди да плаче в двореца.

Сега обаче един от бившите служители на кралската охрана излезе с изумително различна версия на събитията.

Алън Питърс твърди, че Чарлз не е започнал да се среща отново с Камила в романтична връзка (те се виждат за първи път когато са на около 20 години), докато не открива, че Даяна е имала връзка с колегата му бодигард - Бари Манаки.

И Питърс бил този, който информира Чарлз за аферата на жена му, пише британският вестник "Daily Mail", предава "Дир".

"Принцът не беше първия, кривнал от пътя, беше съпругата му. Той поднови аферата с Камила, когато научи за нейната за Манаки", твърди Питърс, който работи за Даяна почти десетилетие.

Това подкрепя версията на Джонатан Димбълби за събитията. В своята одобрена от Чарлз биография, публикувана през 1994 г., Димбълби заявява, че принцът и Камила са рестартирали любовта си през 1986 г. Манаки започва да охранява Даяна през 1985 г. Твърди се, че романсът им е започнал по време на риболовна експедиция в Балморал същата година.

През 1986 г. той е преместен от позицията си и е пратен в Отряда за дипломатическа защита. Година по-късно 39-годишният тогава Манаки, загива при мистериозен пътен инцидент. Той е бил блъснат от 17-годишен шофьор, докато се е карал мотора си в Източен Лондон, което накара Даяна да предположи, че е бил "ликвидиран".

Говорейки в нов документален филм на CNN, Питърс казва за Даяна:

"Започнах да забелязвам, че поведението ѝ е необичайно, когато близо до нас беше Манаки така че реших да говоря с нея за това. През първите 20 минути тя категорично отричаше. После ми довери, че имала "някаква връзка" с него. По-късно принцът на Уелс се приближи до мен и ме попита: "Защо принцесата се държи така, какво ѝ е?". Отговорих, че трябва да разговаря с нея. Той сподели, че е опитал и това, което я разстройва явно е, че Бари се връща към униформата и ако това ще я успокои, той може да остане".

Тогава Питърс заявил, че той не може да работи при тези обстоятелства и така се наложило да разкрие какво знае по въпроса.

Питърс смята, че никой не е виновен в тази история и всеки е жертва. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com